Over mij

Mijn missie is: ‘Bewust aandacht hebben voor jezelf. Weet wie je bent en creëer voor jezelf een balans op basis van je gevoel en de mogelijkheden die er zijn. Dit leidt tot groei en bloei van ieder persoon wat ruimte geeft om vanuit jezelf naar de wereld te kijken met aandacht en respect voor elkaar. Finding Life Opportunities!’

Floor de Boef

Dit gun ik iedereen! In mijn werk als fysiotherapeute heb ik affiniteit ontwikkeld met kanker en chronische ziekten. Ik heb me gespecialiseerd in de oncologie en oedeemfysiotherapie en jaren mensen met/na kanker of chronische ziekte begeleid. Naast het fysieke aspect, is het mentale aspect daarbij heel belangrijk. Veel mensen zijn ontzettend veerkrachtig, maar kunnen ondertussen wel iemand gebruiken die luistert en ondersteunt na de periode die je leven op z’n kop heeft gezet. Het begeleiden van mensen op dit vlak heb ik altijd interessant gevonden en fijn om te doen. Het is zo mooi om te zien hoe verschillend iedereen is en hoe ieder daar zijn eigen weg in probeert te vinden.

Om daar meer aandacht voor te hebben ben ik na een opleiding tot professioneel coach mijn eigen coachpraktijk FLOcoach gestart naast mijn werk als fysiotherapeute bij Fysiotherapie de Meierij. Ik heb verschillende trajecten ontwikkeld (zie ‘aanbod’) zodat je kunt zien wat voor jou geschikt is en wat je kunt verwachten. Zowel vanuit regio Meierijstad, als regio Maashorst en Bernheze ben ik inzetbaar. Samen komen we tot een geschikte locatie.


Naast de coaching en fysiotherapie besteed ik veel aandacht aan mijn gezin met sporten, spelletjes, lezen en buiten zijn. 

Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme om, rekening houdend met wat je meegemaakt hebt, te kijken naar welke mogelijkheden je hebt om een fijn leven te creëren!

Wat anderen over mij zeggen


”De afgelopen periode heb ik een coachingstraject gevolgd bij Floor om mijzelf te herontdekken na een ingrijpende periode. Ik heb Floor leren kennen als een positief en enthousiast persoon die mij steeds wist te prikkelen om verder te kijken. Het traject heeft mij meer inzicht over mijzelf gegeven en hiermee ook nieuwe mogelijkheden om mijn leven beter in te richten. Floor, heel erg bedankt!”

”Ik vond het een fijn coachingstraject. Ik heb mezelf na het ziek zijn weer teruggevonden. Maar ook is het inzichtelijk geworden op welke punten ik nu veranderd ben en wat ik nu belangrijk vind. Tevens hebben we gekeken hoe ik het beste mijn energie kan verdelen. Wat mij een goede leidraad heeft gegeven voor de toekomst. Je bent een leuke spontane coach, die het beste in de coachee naar boven probeert te halen. Er is ruimte voor een traan, maar zeker ook een lach. Bedankt voor dit fijne traject!”