Aanbod


Aanbod

Voor ieder wat wils. Welk traject spreekt je aan? We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek van +/- 45 minuten waarin we met elkaar kennismaken en jouw coachvraag onderzoeken. We kijken of jouw coachvraag aansluit bij wat ik als coach te bieden heb en welk pakket dan het beste bij je past. Uiteraard is een traject op maat ook mogelijk. 

FLOdrive
€250

FLOenergy
€375

FLOmind
€600

FLOgrow
€950

FLOdrive

Wat voor persoon ben je? Waarom doe je de dingen zoals je die doet? Wat vind je belangrijk? Wat drijft jou? Dit pakket bestaat uit 2 sessies van 90 minuten waarin we o.a. de BalansKleurenTest (BKT) doen. Dit is een soort persoonlijkheidsonderzoek dat negen individuele drijfveren (kleuren) in kaart brengt. Het kleurenpalet dat zo ontstaat gaan we uitdiepen in het gesprek zodat je meer inzicht in jezelf en in anderen krijgt. Vervolgens gaan we jouw kwaliteiten en uitdagingen in beeld brengen. Deze vertalen we naar concrete acties die je kunt gaan doen. Dit alles helpt je om jezelf beter te begrijpen en je weer in je kracht te zetten.

      >> 2 sessies van 90 minuten

      >> BalansKleurenTest

      >> Inzicht in drijfveren van jezelf en anderen

      >> Inzicht in waarom je de dingen doet zoals je ze doet

      >> Concrete acties om je kwaliteiten en uitdagingen in te gaan zetten

          € 250,-

FLOenergy

Wil je inzoomen op je energiebalans, dan is dit traject iets voor jou. Bij kanker en chronische ziekten speelt vermoeidheid en energieverdeling vaak een grote rol. Je accu is veranderd en zomaar de accu vervangen dat zit er niet in. Daardoor kun je vastlopen in je dagelijks leven. Het lukt je niet om alle dingen te doen die je graag wilt of moet. Of het lukt je wel, maar je merkt dat het eigenlijk veel te veel is allemaal en de vermoeidheid blijft of alleen maar toeneemt. In dit coachtraject gaan we eerst kijken naar wie ben jij en wat wil jij d.m.v. BalansKleurenTest (BKT). Wat jij wilt en belangrijk vindt, bepaalt immers waar je je energie aan wilt besteden. Daarna gaan we jouw accu eens onder de loop nemen. Hoe zit die nu in elkaar? Waarom loopt die zo snel leeg? Welke draadjes lopen anders? Wat kost energie en wat levert energie op? Hoe laad je jouw accu weer op? Als je daar meer zicht op hebt gekregen, dan zijn er ook mogelijkheden om bij te sturen in je dagelijks leven. Je ondervindt zelf aan welke knoppen je kunt draaien om je energielevel bij te sturen wat je meer grip en een fijner leven geeft.

>> 3 sessies van 90 minuten

>> BalansKleurenTest: inzicht in jouw drijfveren en wat jij belangrijk vindt.

>> Je accu is veranderd: inzicht in hoe jouw accu nu werkt

>>Grip op je accu: weten aan welke knoppen je kunt draaien om invloed te hebben op je energielevel.

   €375,-

FLOmind

In dit traject kun je jezelf weer opnieuw uitvinden en maak je een plan van aanpak. Waar doe je het voor en hoe kan je dat vorm gaan geven? We gaan een stapje verder dan FLOdrive. Ook hier gaan we eerst kijken naar wat voor persoon je bent, wat je belangrijk vindt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet door middel van het persoonlijkheidsonderzoek de BalansKleurenTest. Daaraan gekoppeld maken we je kwaliteiten en uitdagingen inzichtelijk. Verder kijken we op welke gebieden van je leven je graag verandering zou zien. Om deze veranderingen op gang te kunnen brengen blikken we vervolgens eerst terug op je leven tot nu toe. Niet met als doel om in je verleden te gaan wroeten, maar juist om te kijken wat de rode draad in je leven is. Hoe je in je verleden met dingen om bent gegaan, geeft je veel informatie over jezelf. Wat helpt jou om verder te komen? Tegelijkertijd geeft dit ook ruimte voor verwerking in het proces. We ronden dit traject af met jouw missie/visie op het leven. Waar doe je het voor? Wat geeft jouw leven zin? Met al deze inzichten over jezelf maken we een plan van aanpak om jouw doel te bereiken. Daar staan dan concrete doelen en acties in waar je zelf mee aan de slag kunt.

>> 5 sessies van 90 minuten

>> BalansKleurenTest: inzicht in je drijfveren

>> Jouw kwaliteitenprofiel met daarin je kwaliteiten en uitdagingen voor je dagelijks leven

>> Biografiesessie; wat haal je uit je leven tot nu toe?

>> Missie; wat doe je het voor? Wat geeft jouw leven zin?

>> Plan de campagne met concrete doelen en acties

    €600,-

FLOgrow

Na het verkrijgen van de inzichten en het opstellen van plan van aanpak volgt nog de uitvoering. FLOgrow is het meest volledige coachtraject, waarin ik je van a tot z begeleid. Juist in de fase waarin je je doelen wilt realiseren loop je vaak tegen dingen aan. In dit traject doorlopen we dezelfde stappen als bij FLOmind aangevuld met sessies om er voor te zorgen dat je je doelen ook echt kunt gaan bereiken. Wanneer je vastloopt, kan ik je als coach begeleiden door te samen te kijken waarom je vastloopt en daar dan met een methodiek of oefening op in te zoomen zodat je weer verder komt om je plan de aanpak tot bloei te laten komen.

>> 8 sessies van 90 minuten

>> BalansKleurenTest: inzicht in je drijfveren

>> Jouw kwaliteitenprofiel met daarin je kwaliteiten en uitdagingen voor je dagelijks leven

>> Biografiesessie; wat haal je uit je leven tot nu toe?

>> Zingeving; wat doe je het voor? Wat geeft jouw leven zin?

>> Plan van aanpak met concrete doelen en acties

>> 2-3 Voortgangssessies met methodieken om je verder te helpen in het bereiken van je doel.

      €950,-

FLOboost

Heb je eerder een coachtraject bij mij doorlopen en kun je wel een boost gebruiken? Dan is het mogelijk om een losse sessie in te plannen, waarin je met de juiste methodiek weer verder kunt komen.

o 125 euro